Praktische vragen

Voor praktische vragen i.v.m. de keyboardlessen

Moet ik reeds notenleer kennen?
NEEN! Je kan als absolute leek de keyboardlessen volgen. De noten en andere principes worden al doende op een speelse manier aangeleerd.

Wanneer en waar wordt er les gegeven?
De lessen zullen doorgaan op woensdag- en vrijdagavond te Turnhout. Een les duurt telkens een uur. Je komt telkens op het vaste, afgesproken uur. Hierdoor zit je dus elke week in dezelfde groep!

Hoe zit het met de betalingen?
Deze zullen 1x om de 10 lessen gebeuren. Aan het begin van een nieuwe periode (10 lessen) zal je het bedrag voor de komende lessenreeks reeds betalen. Hierdoor hoef je je de komende 2.5 maand geen zorgen meer te maken om de betalingen!

Wat als ik nog niet over een eigen keyboard beschik?
Uiteraard is het nodig om een eigen keyboard te hebben zodat je thuis kan oefenen. Bij Music Maestro in Turnhout vind je een breed gamma aan keyboards aan zeer scherpe prijzen. Ook zullen zij haarfijn uitleggen welk keyboard het beste bij jou past en waar je het meeste plezier uit zal halen!

Moet ik elke les mijn eigen keyboard meenemen?
Dit hoeft niet! In de les zullen keyboards aanwezig zijn waar je gedurende de les op kan spelen. Hierdoor hoef je niet elke week je eigen materiaal mee te nemen.

Is er een reden waarom ik me niet zou inschrijven voor de keyboardlessen?
NEEN!