Over mezelf

Met passie voor muziek

foto12Mijn naam is Arjen Van Herck, ik ben 32 jaar oud en mijn hobby’s zijn wielrennen en muziek spelen. Eind juni 2014 ben ik afgestudeerd aan de KULeuven waar ik vooreerst de opleiding Master in de Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen gedaan heb, gevolgd door de lerarenopleiding. In mijn laatste jaar heb ik nog een jaar master in het management gevolgd. Op 7-jarige leeftijd ben ik begonnen met het volgen van keyboardlessen. 10 jaar lang heb ik deze lessen gevolgd. Nadien ben ik op mezelf blijven keyboard- en pianospelen.

Keyboard- en pianospelen zijn uiteindelijk een van mijn grootste passies geworden en deze breng ik graag over naar anderen! Reeds een tijd ben ik live-pianist in een succesvolle brasserie. Hier verzorg ik de achtergrondmuziek terwijl de mensen aan het dineren zijn. Ook speel ik op feesten. Hierover vind je meer informatie onder het tabblad live-piano.

Vanaf september 2023 wordt er opnieuw gestart met het geven van keyboardlessen. Deze zijn bedoeld voor zowel jong en oud! Hiervoor is GEEN voorgaande kennis vereist en bijgevolg ook geen notenleer. Gelieve hierover meer informatie te vinden onder het tabblad keyboardles.

Arjen